Om Klubben

Klubben er medlem af Dansk Ride Forbund (DRF) og er herfra certificeret inden for områderne:

- Sikkerhed (fordi vi vægter sikkerheden højt),

- Elevskole (fordi elevers og hestes trivsel er vigtig) og

- Drift/Organisation (for at der er styr på tingene).

 

Rideklubben afholder hvert år ridestævner på forskelligt niveau, landsstævner, distriktstævner, klubstævner og Rømø Beach Jump.

 

Alle er velkomne som tilskuere til rideklubbens stævner, ikke mindst pressen og de mange trofaste sponsorer.

Vore indendørs faciliteter

 

Der findes 2 ridehaller på henholdsvis 20x60 m. og 20x50 m. Hallerne er bygget sammen parallelt hvilket skaber et hyggeligt og trygt miljø. Dette bevirker også ,at man som publikum under stævnerne kan følge med på opvisnings- og opvarmningsbanen på samme tid. Lige ved siden af ligger stalden med bokse i forskellige størrelser. Der er plads til ca. 50 heste og ponyer. Derudover er der 2 vand-spiltove, mulighed for at leje skabe til ens udstyr samt et opvarmet sadelrum. Ligeledes er der en lille stald ved siden af med plads til 10 heste. Der findes også vaske plads, solarium og et sadelrum.

 

 

Tinglev Rideklubs udendørs faciliteter

 

Klubben råder over et stort og flot udendørs anlæg med dressur- og springbaner. Af dressurbaner har vi en 20x40 m bane med ekstra højt hegn, og to 20x60 m baner med hvidt lavt hegn samt

en opvarmningsbane. Af springbane har vi en stor græsspringbane med achnergrav, banket og opvarmningsbane ved siden af. Der er også 4 luftefolde, og 5 marker hvor hestene har mulighed for at komme på græs hele døgnet i sommer månederne.

 

Ring til os på nummer:

74 64 37 10

Følg os på Facebook

© All Rights Reserved Tinglev Rideklub

CVR nr: 97530750