Rideskolens heste

Calle

Født 1995

Trods sin alder, stadig ret frisk. Indkøbt sammen med Kimmy. Er glad for at springe. Calles rigtige navn er Calimero.

Cassidy

Coco

Født 1999

Er vores springstjerne.Har et normalt og et lille øje som mange undres over.

Futte

Født 2004

Manges yndlingspony. Gør aldrig noget forkert og kan galoppere meget langsomt. Er god til at gå forrest.

Guffi

Født 1999

En stærk pony som alligevel er elsket af de fleste børn. Elsker mad og det værste han kan finde på, er at vende om på hovslaget og løbe mod “strømmen” til stor forvirring hos eleverne.

Jensen

Kimmy

Født 1995

Sød pony til nybegyndere. Kom til rideskolen sammen med Calle. Er god til at fortælle de andre ponyer når de kommer for tæt på bagfra. Hedder egentlig Kimberly.

Wirbelwind

Født 2006

Nok den mest nuttede pony i stalden. Købt på Rømø hvor den har gået tur med turister. Er en rigtig god pony på begynderhold.

Lucy

Født 2005

Smuk hest med lækker gang. Mangler stadig at lære en del øvelser. Hedder rigtigt Lacoste.

Misty

Født 1998

Alle nybegynders yndlingspony!

Molly

Monty

Naja

Født 2009

Pony som er meget sød og fornuftig. Bliver helt sikkert fremtidens stjerne.

Puff

Født 2002

Fjordhest/Oldenborger der ligner Sonny men er noget mere rolig. Går både elevtimer og handicap.

Prins

Født 2006

Pony med kun et øje. Er født sådan, så den tror verden ser sådan ud. Lille fin pony som vi har lånt af en hestehandler.

Rico

Født 2009

Nyindkøbt pony som er meget sød og fornuftig. Dog først i tilridning i august 15. Bliver helt sikkert fremtidens stjerne.

Ring til:

Daglig leder Karin: +45 23 27 22 30